BRUUTH

TRAINING

CLUB

De Trainingclub is ontwikkeld voor zij die gestructureerd willen trainen, zij die via een programma naar keuze zichzelf keer op keer willen uitdagen in de gym. 


Of je nu beginnend sporter bent of al enkele jaren gymervaring hebt, je bent altijd gebaat met een bepaalde structuur in je workouts.. 


In de Training Club heb je bovendien de keuze tussen verschillende programma's, van 4 tot 12 weken, met 2 tot 6 trainingen per week. Er worden bovendien regelmatig programma's toegevoegd. 

Wat houdt die Training Club juist in?


De Training club biedt tegelijk structuur, is een soort stok achter de deur en is eigenlijk een personal trainer in je binnenzak. Bovendien krijg je meer dan enkel een programma....

PROGRAMMA naar keuze


Je hebt de keuze tussen verschillende programma's, telkens met een andere focus. Kies voor een programma met 2 trainingen per week of eentje met 3, 4 of zelfs 5 trainingen per week! 


Er is er eentje speciaal voor de vrouwen, eentje met meer focus op spieropbouw. Je kan zelfs meerdere programma's tegelijk volgen, zo heb je bijvoorbeeld meer keuze en variatie binnen de week. Al is consistentie wel aangeraden. 


Welke Programma's zijn er?


Stok achter de deur


Met de app kan je dus ook afvinken wanneer je een training hebt afgewerkt. Je kan zelfs instellen dat je een mailtje krijgt als je een training hebt gemist. 


Zo kan je op moeilijke dagen toch proberen de discipline te tonen om op te dagen in de gym. 


Je programma wordt ook opgevolgd door een coach, merkt die dat je al een weekje geskipt hebt, mag je een berichtje verwachten. Het programma werkt namelijk enkel als jij dat ook doet! 

BEGELEIDING vanop afstand


In plaats van een coach die naast je staat en die je betaalt om je herhalingen te tellen, zit je coach in je achterzak. 


Je kan de coach steeds bereiken via een chat, je kan een foto of filmpje doorsturen van een oefening waarover je twijfelt of je kan simpelweg wat raad vragen. 


Je coach is dus eigenlijk constant bereikbaar, maar zal je begeleiden vanop afstand. Zo kan jij trainen wanneer jij dat wil en kan de coach je motiveren, bijsturen, je programma aanpassen,... wanneer hij of zij dat wil. 

STRUCTUUR in je training


Er staat niemand naast je MAAR je programma krijg je via de app truecoach. In deze handige app wordt verteld welke oefeningen je volgt, hoeveel sets en reps je best doet en je krijgt nog extra aandachtspunten bij de moeilijkste oefeningen. Bovendien is er van elke oefening, van opwarming tot cooldown, een begeleidend filmpje


Alsof dat nog niet voldoende is, kan je ook nog eens notities maken bij je oefeningen zodat je niet hoeft te onthouden met hoeveel kilo's je een oefening moet doen. 


Hoe werkt TrueCoach?

Wat kost de Training Club?


Je betaalt een maandelijks tarief voor de Training Club. Je krijgt dan toegang tot alle programma's die op dat moment beschikbaar zijn én ongelimiteerd toegang tot de OPEN GYM. 


Per maand - €60 (incl. open gym twv €36)

Per 3 maanden - €150 (incl. open gym twv €90)

Per 6 maanden - €270 (incl. open gym twv €150)


Prijzen zijn incl. BTW 

VERSCHILLENDE PROGRAMMA's 


Momenteel zijn onderstaande programma's ter beschikking, maar daar komen er dus regelmatig bij. Wil je 2 of meerdere programma's combineren, kan dat uiteraard ook!  • START 2 GYM (2-3 trainingen per week)
  Ideaal voor starters, om kennis te maken met krachtsport. Zowel kracht- als conditiefocus. 

 • FEMALE FRIENDLY (2-4 trainingen per week)
  Vrouwvriendelijk totalbody schema, met extra focus op benen, billen en buik.

 • FULL BODY  (2-4 trainingen per week)
  2 Fullbody trainingen, aangevuld met een volume upperbody training + een extra recoverytraining met focus op mobiliteit. 

 • INTENS (tot 6 trainingen per week)
  Het meest intense programma, van 6 trainingen per week met telkens de focus op een andere spiergroep. 

 • BOUGER (tot 6 trainingen per week) 
  Een programma om er niet enkel beter uit te zien, maar zeker ook om beter te bewegen en mobieler te zijn. Ideaal voor de ouder wordende sporter!

 • MENS ONLY (3-4 trainingen per week)
  Opgedeeld in een upper-, lower- en arms & Shouldersday, aangevuld met wat cardio

 • SOCCER STRENGTH (2-4 trainingen per week)
  Uiteraard gericht op voetbalsters en voetballers die krachtiger en sneller willen worden maar zeker ook meer bestand tegen blessures! 


Daarnaast zijn er nog enkele aanvullende programma's die je bovenop een ander programma of in combinatie met een andere sport kan doen. 


(P)RERAB - Met focus op versteviging van de knieën, enkels, heupen en onderrug. Om je lichaam opmerkelijk minder kwetsbaar te maken. Een aanrader voor zowel de actieve sporter als de meest sedentaire personen.

CARDIO - Dit hoeft weinig uitleg, je krijgt extra cardioworkouts, met de bedoeling van je aerobe uithouding en condititie te verbeteren. Deze duren telkens 30-40 minuten en kunnen dus als extraatje beschouwd worden.

FULL BODY 45 - Een verkorte versie van het FULL BODY programma, met workouts die voornamelijk spiergroei nastreven, maar die wel maximaal 45 minuten duren. 

ONLINE - Deze workouts kan je van thuis uit doen, duren 20 tot 30 minuten en al wat je nodig hebt is wat ruimte, een stabiele internetverbinding en een trainingsmatje.

JOIN THE TRAINING CLUB!