De verschillende groepslessen bij BruuTH

Als je nieuw bent bij BruuTH, kan je de eerste week gratis de lessen volgen! 

Elke les die we geven is toegankelijk voor IEDEREEN. Het is ons doel om ELKE DEELNEMER uit te dagen binnen zijn of haar niveau, dit doen we door oefeningen aan te passen of alternatieven te geven. Zelfs wanneer je een blessure hebt en toch graag in beweging blijft, zorgen we dat je de les kan meedoen! 

HIIT

elke maandag om 19u én 20uWe beginnen de week telkens stevig met een combo van kracht en conditie, met zo weinig mogelijk rust. Deze HIGH INTENSITY training wordt geleid door de medogenloze coach Jasper, die er een erezaak van maakt om je elke training tot het uiterste te pushen! Of je nu beginnend sporter bent of ervaren rot, de coach zal zorgen dat je deze les het best van jezelf geeft! 

START 2 BRUUTHCAMP

elke donderdag om 19u én 20u


Een groepsles met een lagere instapdrempel voor wie wat twijfelt aan zijn of haar niveau. Ideaal voor starters dus of voor mensen die op een rustige manier aan hun lichaam en gezondheid willen werken.


In deze les is er extra aandacht voor de correcte uitvoering van de bewegingen en zijn er geen high impact oefeningen (zoals sprongen of lopen)

PUNCH

elke maandag om 20uVoor wie graag eens uithaalt is deze les een ideale combinatie tussen bokstechnieken en lichaamsoefeningen. Je werkt aan je techniek, al sparrend met een trainingspartner en krijgt zo een alternatieve cardioworkout voorgeschoteld die telkens aangevuld wordt met wat lichaamsverstevigende oefeningen! 

MOVE

elke zaterdag om 9u


Opnieuw een low impact les waarin je wordt uitgedaagd om 'zo goed mogelijk' te bewegen. Met andere woorden, het gaat hier niet om intensiteit maar om kwaliteit. 

Ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit in de enkels, knieën, heupen, rug of nek. 99,9% van de mensen dus....


We verstevigen de gewrichten, de rug, maar zeker ook de rest van het lichaam. Dit alles met als doel beter gewapend te zijn tegen het 'ouder worden' en dat worden we helaas allemaal! 

BRUUTHCAMP

elke woensdag om 19u én 20uDe klassieker bij uitstek, deze les geven we al jaren, maar geloof me, elke les is anders. Je weet dus niet wat je allemaal krijgt voorgeschoteld. Meestal werken we in een circuit waarbij we niet alleen verschillende spiergroepen afwisselen maar ook enorm variëren qua materiaal. Door de cardioprikkels tussendoor voelt deze les toch ook net iets zwaarder aan als een standaard krachttraining. 

WOW

elke zaterdag om 10u én 11u


WOW staat voor workout van de week. De lesgever kiest dus elke week een workout die je probeert zo snel mogelijk af te werken, individueel, in duo of in groep. 


Uiteraard starten we met een dynamische opwarming, gevolgd door een stuk functionele kracht voor boven- en onderlichaam. Alles wat je nadien nog over hebt, kan je achterlaten in de WORKOUT of the WEEK!